Élő online kaszinó Jet

A Jet Kaszinó élő online szórakozást kínál, ha igazi osztós játékokkal szeretne játszani és megtapasztalni milyen egy igazi kaszinóban a hangulat. Látogasson el azonnal a kaszinó hivatalos weboldalára, hogy megtekinthesse a játékok teljes választékát. A kaszinó elsősorban a Microgaming, az Evolution Gaming és a Playtech, az iparág vezető valós idejű játék szolgáltatóinak asztali szoftvereit alkalmazza. Ha többet szeretne megtudni az élő kaszinózásról, olvasson tovább!

Az élő kaszinó és az online szerencsejáték közötti különbségek

Bár egyesek azt állítják, hogy az egyik élmény felülmúlja a másikat, az igazság az, hogy az élő kaszinó játékok és a hagyományos szerencsejátékok is nagyszerű élményt nyújtanak. Vázoljuk a főbb különbségeket közöttük:

Élő kereskedős játékok Hagyományos kaszinó játékok
 • Az RNG szoftvert az élő Jet Kaszinó játékokban nem használják. Az eredményt a puszta véletlen határozza meg; mégis jelen van egy osztó, hogy szemtanúja legyen győzelmének vagy veszteségének.
 • A krupié asztalok ára magasabb. Míg az élő osztós játékok valódi élményt nyújtanak a hagyományos kaszinóknak, drágábbak, mint a többi internetes kaszinó játék. Ez azt jelenti, hogy a minimális tét nagyobb, mint az RNG-alapú játékoknál.
 • Az ilyen krupiés szerencsejáték sokkal nagyobb társadalmi értéket biztosít, és sokkal élvezetesebb is lehet.
 • Egy igazi krupié irányítja a kört. Sok szoftveres játék lehetővé teszi, hogy szünetet tartson, valami mást csináljon, majd néhány perc (vagy a játéktól függően még hosszabb idő) után folytatja a játékot. A kaszinó élő osztói címeknél időkorlátok vannak, hogy segítsék az osztót a játék mozgásban tartásában.
 • Az eredményeket szoftveres algoritmusok határozzák meg. A legtöbb digitális szerencsejáték, az online nyerőgépektől a virtuális ruletten át a videó pókerig, RNG-t használ a végeredmény eldöntésére. Noha ezek az algoritmusok pontosak és méltányosak, nem mindenki élvezi az ilyen típusú szerencsejátékokat.
 • A normál, szoftveresen felügyelt játékok egyik elsődleges előnye, hogy kevésbé költséges a működésük, így könnyebben elérhetőek. A játékosok csak néhány fillért fogadhatnak a játéktól függően.
 • A szeretett póker, blackjack és rulett éjjel-nappal elérhető, a hét minden napján. Az RNG-alapú játékok megállás nélkül futhatnak, így bármikor játszhat velük a felhasználó és valódi krupiék is találhatóak. Noha élő kereskedő is elérhető a hét minden napján, 24 órában, az Ön által preferált krupié nem mindig lesz elérhető, mert egyszerűen nem működnek folyamatosan.
 • Amikor egyedül szeretne játszani online rulettet vagy más normál digitális Jet Casino asztali játékot, Ön határozza meg a tempót. Szánjon rá időt a fogadások kiválasztására, vagy tartson egy szünetet anélkül, hogy bárki más miatt aggódna. Összehasonlításképpen, még ha egyedül is játszik egy élő osztós asztalnál, az osztó továbbra is irányítja majd a ritmust.

Válassza akár az online játékok világát, akár az élő kaszinókét, mindkét lehetőségnél sok esélye van nyerni. Ezért is válassza nap mint nap egyre több magyar ezt a típusú platformot.

Élő játékok típusai

A hagyományos szerencsejáték-oldalak rajongói értékelni fogják az élő kaszinót, amely játékokat valódi krupiék szórakoztatja a regisztrált felhasználókat. A videóközvetítés segítségével valós időben játszhat rulettet és kártyajátékokat szakértő krupiékkal.

Ez a rész olyan élő műsorokhoz is hozzáférést biztosít, mint a Dream Catcher, a Deal Or No Deal, a Monopoly Live, a Football Studio és még sok más. Ráadásul az élő kaszinó szórakozás csak valódi pénzért érhető el, míg a többi online kaszinó ingyenesen és regisztráció nélkül is kipróbálható.

Hogyan kezdjen el játszani egy élő kaszinóban

A Jet Kaszinó Magyarország élő kaszinójában való játék megkezdéséhez létre kell hoznia egy fiókot, és fel kell töltenie az egyenlegét. Azonban van még néhány tipp, amit szem előtt kell tartani:

 1. Ellenőrizze az internetkapcsolatot. Az élőben közvetített szerencsejátékokhoz stabil, megfelelő kapacitású internetkapcsolat szükséges. Annak érdekében, hogy semmi ne akadályozza a kiváló minőségű játékélményt, először győződjön meg arról, hogy az otthoni beállításai megfelelnek-e a minimális technológiai követelményeknek.
 2. Használjon erős stratégiát. Akárcsak egy igazi kaszinóban, az optimális terv használata növeli a siker esélyét. Egy erős stratégia végigvezeti játék minden szakaszán, különösen a döntések meghozatalakor.
 3. Ne fogadjon többet, mint amennyit megengedheted magadnak. Ezt a szabályt mindig be kell tartani. Ez garantálja, hogy jól érezze magát azon. Azt szeretnénk, ha az online kaszinózás mindig élvezetes élmény maradni mindenki számára.
 4. Ismerje fel, mikor kell abbahagynia a játékot. Kulcsfontosságú, hogy tudjuk, mikor kell abbahagyni a szerencsejátékot. Nem lehet mindig diadalmaskodni, ezért meg kell szokni kilépni a Jet Kaszinó világából, ha egyszerűen sehogy sem akar összejönni a játék.

Tehát, az a kaszinónál elérhető live játékok megkezdése nem nehéz. Az oldalon megadott szabályzat által bárki könnyen megérti a játékmenetet és könnyedén elkezdhet valódi pénzt keresni vele!

GYIK

A live osztós játékok hozzájárulnak a bónusz fogadáshoz?

Általában ezek a játékok teszik ki az összes bónusztét 5%-át, de ez az érték az adott promóció fogadási követelményeitől függ. Feltétlenül nézze át a webhely Általános Szerződési Feltételeit.

Játszhatok ingyen élő kaszinóban?

Nem, a kaszinó Magyarország live játékai nem érhetők el demo módban. Csak valódi pénzes fogadásokat fogadunk el.

Játszhatok minimális költségvetéssel?

Igen. A Jet Kaszinó különböző igényekhez és pénztárcákhoz kínál játékokat. Tehát menő összegeket tud keresni minimális befizetésekkel is.